Life is a one time offer, use it well.

Wie Zijn We?BE Legendary werd in 2014 opgericht door ons, Serge en Livia, vanuit een heel ander perspectief dan de drone business. Als ervaren IT en business consultants zagen we op dat moment de kans voorbij komen om tijdens de laatste 2 crossjaren van Sven Nys de volledige merchandising van het Crelan AA-drink team voor onze rekening te nemen. Een opportuniteit die we met beide handen aangrepen, ook al lag dit ver uit ons veld van expertise. Elk weekend kon je ons trouw terugvinden in het veld, in de modder en tussen de vele geweldige fans van het veldrijden. Een periode waar we altijd met de glimlach aan terugdenken en die ons overtuigde van onze passie voor het ondernemen.
Helaas kwam er vroegtijdig een eind aan deze activiteit toen ons jongste zoontje in januari 2016 de diagnose van een zeldzame, agressieve kanker kreeg. Hierdoor kwam ons leven in een stroomversnelling met maar één duidelijk doel, alles doen wat nodig was om Kenric door deze beproeving te krijgen. De laatste 3 jaren waren een grote uitdaging voor onszelf, onze kinderen èn onze toekomstvisie.
Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan… en als ondernemen in je bloed zit kan je dat niet verloochenen. Het is daardoor dat de nieuwe activiteit van BE Legendary steeds concretere vorm aannam.
De combinatie van 2 hoogbegaafde kinderen, met een enorme drang naar kennis en buitenschoolse leeractiviteiten en een thuisstad die durft investeren in vernieuwing legden de basis van dit inhoudelijke concept. De trots voor beide vormt het hart van deze onderneming. Onze toekomst ligt hier en we staan klaar om ieder van jullie het beste van onszelf te geven.