Wie Zijn We?

Life is a one time offer, use it well


In 2014 richtten wij, Serge en Livia, onze bvba BE Legendary op vanuit de opportuniteit om tijdens de laatste 2 crossjaren van Sven Nys zijn volledige merchandising te verzorgen. Het werd een leuk, modderig avontuur waaruit we veel leerden over ondernemerschap en haar uitdagingen.

In januari 2016 moesten we echter vroegtijdig afscheid nemen van het veldrijden toen totaal onverwacht een zeer zeldzame, maar agressieve kanker werd gevonden bij ons 2-jarig zoontje. Vanaf toen bestond er slechts één doel in ons leven, Kenric op een goede manier door deze beproeving krijgen.

Drie jaar en één maand lang vormde ons gezin een onomstotelijk team tegenover de onzichtbare maar wrede vijand. Een harde periode waarbij er niet achterom gekeken werd, enkel hoopvol vooruit naar een normaal en gezond leven nadien.

Dat normale leven werd ons echter niet gegund. In februari 2019 moesten wij het onmogelijke doen en afscheid nemen van de meest ongelooflijke kerel, die met zijn glimlach en vechterslust veel mensen rondom hem inspireerde. Het leven nu lijkt in niets nog op het voorgaande en vormt een uitdaging van ongekende grootorde. Maar we hebben van de beste geleerd hoe we doorgaan en nooit of te nimmer het hoofd laten hangen.

Daarom presenteert BE Legendary vanaf juli 2019 een educatief en recreatief gamma aan drone gerelateerde initiatieven. De combinatie van kinderen met een enorme drang naar kennis en buitenschoolse leeractiviteiten èn een thuisstad die durft investeren in vernieuwing legden de basis van dit inhoudelijke concept.

Heb je een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren via info@belegendary.be