Onze Diensten

01

Drones

Kom ontdekken waarom onbemande luchtvaart niet meer weg te denken is in de toekomst. Ervaar zelf hoe het voelt om een drone de lucht in te sturen, kom meer te weten over de werking van deze fascinerende toestellen en leer op een interactieve manier wat wel en niet mag in ons luchtruim.

Tijdens onze initiatiekampen en naschoolse lessenreeks zal je heel wat kennis opdoen over drones en de wereld van mogelijkheden die ze met zich meebrengen.

02

Robotica

Tijdens onze robotica kampen en naschoolse lessenreeks leren we begrippen en besturingstechnieken kennen van verschillende robot kits. Deze bouwpakketten laten ons toe om op een duidelijke, veilige en kindvriendelijke manier ervaringen op te doen met sensoren, mechanische, elektrische en computertechnologieën.

En natuurlijk gaan we na het bouwen aan de slag met programmeren. Van beginner tot expert level, voor ieder wat wils.

03

Verjaardagen

Tech Legends biedt een origineel concept aan voor verjaardagsfeestjes van kinderen tussen 8 en 14 jaar. Tijdens een 3u durend programma gaat de verjaardagsbende op ontdekkingstocht in de wereld die de jarige kiest, drones of robotica.

Basisvaardigheden leren van het vliegen met een drone waarna ze zelf gaan vliegen, ervaren hoe het is om met een First Person View bril te vliegen, een robot volledig zelf bouwen of een automatisch parcours programmeren op een kindvriendelijke manier… het kan allemaal

In samenwerking met DronePort Cuisine kan er ook een kleine maaltijd voorzien worden voor of na de workshop. Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen.

04

Workshops & Teambuilding

Plan je binnenkort een teambuilding dag met je bedrijf, filiaal, afdeling of ploeg en zoek je nog een locatie waar je zowel een informatieve presentatie, als een lekker etentje en een leuke activiteit kan combineren? Tech Legends biedt in samenwerking met DronePort Sint-Truiden een unieke formule aan voor jouw teambuilding.

In de vergaderzalen kan je samen met je medewerkers of collega’s de resultaten van de afgelopen periode bespreken of een nieuwe strategie voor de toekomst uitdenken. De DronePort Cuisine voorziet de ganse groep van een snelle lunch en/of een uitgebreid diner, alle cateringopties zijn beschikbaar.

Eens het serieuze gedeelte voorbij is voorzien we voor jullie een interessante en (inter)actieve droneworkshop. Hier gaan jullie zelf aan de slag met drones, leren jullie de basisvaardigheden, vliegen jullie een parcours en krijgen jullie enkele missies voorgeschoteld waarbij samenwerking zeker nodig zal zijn.

Tech Legends - powered by BE Legendary

STEM Acdemie