Onze Diensten

Customer Service shold not be a department, it should be the whole company.


Educatie & inspiratie van jongeren

BE Legendary wil jongeren inspireren met kennis en nieuwe ontdekkingen over techniek, robotica, coderen, drones en zoveel meer. Vanuit hun interesse jongeren boeien en laten dromen over een toekomst in de dronesector is onze motivatie.

In een inspirerende omgeving ontdekken we allerlei STEM-vaardigheden, leren we verder denken dan onze neus lang is en bouwen we samen aan interessante projecten.

BE Legendary beperkt het aantal deelnemers per workshop/kamp tot 6 zodat iedereen kan rekenen op persoonlijke aandacht, kwalitatieve uitdagingen, ruimte voor eigen inbreng en een eigen werkstation.

 

Beleving, ontspanning, actie, ...

Drone racing… de adrenaline van racing, uitgebreid naar een andere dimensie. De enige sport waarbij camera’s een essentieel onderdeel zijn voor de racer zelf en waarbij de kijker dus een unieke inkijk krijgt in de beleving van de piloot tijdens de wedstrijd.

Zowel live als online vergt het een enorme behendigheid en toewijding van de piloot. Een ideaal vertrekpunt voor een spannende beleving, zowel voor de ervaren als onervaren piloot. BE Legendary timmert momenteel aan een belevings- en competitie-aanbod op de Droneport.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Nog heel even geduld… maar kan je niet wachten?

Laat het ons weten op info@belegendary.be

Infosessies

Wist je dat de locatie van de Droneport een zeer interessante historische achtergrond huisvest? En wil je graag ontdekken hoe deze historiek nu een belangrijke rol zal spelen in de toekomst?
We geven je hier graag meer inzicht in tijdens één van onze informatieve sessies.

Kom op een ontspannende manier ontdekken hoe het vliegveld in Brustem tot stand kwam, waarom het gelegen is aan de Spookvliegerlaan, hoe de Droneport nu deze belangrijke taak verder zet en welke mogelijkheden de toekomst biedt.

In samenwerking met de Stad Sint-Truiden, de toeristische dienst en Droneport biedt BE Legendary exclusieve infosessies aan.

Houd onze kalender in de gaten voor de exacte data of contacteer ons via info@belegendary.be

Uw zaak of organisatie vanuit een nieuw perspectief

Filmpjes… sociale media hebben ons beeld hiervan volledig bijgesteld. Ons brein verwerkt video content 60.000 keer sneller dan tekst. Mede daarom krijgen video’s momenteel ook voorrang op timelines van bijvoorbeeld Facebook. Een goede reden dus om je commerciële boodschap de wereld in te sturen met een filmpje. Maar niet zomaar een filmpje, want hoe groter de herkenbaarheid, hoe kleiner de interesse van de kijker.

Ook hier openen drones een hele nieuwe wereld voor ondernemers of organisaties die origineel uit de hoek willen komen. Jouw product, bedrijf, evenement of team in de kijker zetten vanuit een ander perspectief zal zeker de aandacht trekken.

BE Legendary biedt je deze kans, maar wil ook hier een stapje verder gaan. Vanuit onze truiense roots kreeg daarom de unieke samenwerking met Pipeline Production voor dit verhaal al snel vorm. Bij het opmaken van uw bedrijfs-, imago-, immo- of event-film wordt er vertrokken vanuit een doordacht creatief concept. Pas wanneer we weten waar we naartoe werken stijgt onze drone op om de beelden vast te leggen die hiervoor nodig zijn.

Dankzij een professionele montage en verwerking van deze beelden mag u steevast rekenen op een uniek, out-of-the-box en in het oog springend resultaat.